Het docententeam van VOTP

Maak kennis met het docententeam dat jou 11 weken lang gaat coachen, begeleiden en gaat helpen met je auditie!


Goof Veelen

Gitaarles, muziektheorie, auditietraining

Geboren op 11 februari 1995, speelde Goof in zijn 6e levensjaar z'n eerste noten op gitaar en verkocht hij een paar jaar later zijn ziel aan de duivelse klanken van de heavy metal.

Heden ten dage is hij door het hele Limburgse land (én daar buiten) te vinden; zo speelt hij in onder andere Promilaasj, Newborn Attitude, LIZZY, Miss A. & The Toxic Triplets, Phantom Elite, Amber & Goof en valt hij regelmatig in bij andere bands. Buiten VOTP en live optreden is Goof werkzaam bij The Rock Station te Reuver en voor zijn eigen bedrijf, Goof Music.

 

 


Martijn Broens

Gitaarles, bandcoaching, muziekgeschiedenis

Martijn Broens, afkomstig uit Swalmen is afgestudeerd als gitarist van het Rock City Institute te Eindhoven. Martijn heeft met zijn psychedelische rockband The Last Indian Summer de nodige podia van het Zuiden van het land gezien en tourt hij momenteel met de pop/country band Lucy Paul door heel Nederland ter promotie van hun nieuwe EP. 

Verder is Martijn actief binnen zijn eigen bedrijf, Martijn Broens Music Productions.


Amber Huijnen

Zangles, bandcoaching, auditietraining, trajectbegeleider

Geboren te Maastricht 11 januari 1996, woonachtig te Margraten. Bij het cabaret op het Sophianum te Gulpen ontdekte Amber haar passie voor zingen. Ze startte op haar 14e met zanglessenen studeerde vanaf 2012 popmuziek aan het Arcus College in Heerlen. Tijdens en na de opleiding was en/of is Amber te zien als frontvrouw bij Dizcover, Shake it Naked, Amber & Goof en Miss A. & The Toxic Triplets. In 2015 koos ze ervoor om te studeren aan het Factorium in Tilburg, een vooropleiding traject voor de Rockacademie. Buiten de bands en VOTP is Amber werkzaam bij The Rock Station, Muziekhuis Lyana in Stein en heeft ze haar eigen bedrijf Miss A. Music & Vocals.


Maurice van Kampen

Basgitaarles, muziektheorie, demo & production

Van origine afkomstig uit Eindhoven, duurde het 15 jaar en een hele boel instrumenten voordat Maurice zijn passie vond in de basgitaar. Na twee jaar zelfstudie en drie jaar Rock City Institute speelt hij nu onder andere bij Bertus Borgers & The Young Retro’s. Hij is ervaren met Ableton Live en speelt in zijn vrije tijd toetsen en gitaar. Zijn favoriete muziek varieert van jaren'80 tot alternatieve blues, van elektronica tot recht-toe-recht-aan rockmuziek; als het maar iets interessants heeft. In zijn bands is hij vooral een stuwende bassist met een rauwe sound, die liever de fundering vormt met zijn drummer dan dat hij solo’s speelt. Naast VOTP en optredens produceert hij muziek en werkt hij aan zijn eigen studio.


David Duijzer

Drumles, bandcoaching, muziekgeschiedenis, trajectbegeleider

Geboren in Oss op 18 mei 1993. Toen David voor het eerst in zijn leven een drumstel van dichtbij zag hoorde hij een groove in zijn hoofd en wist waar zijn passie lag. Hij is begonnen met drumlessen op de Muzelinck in Oss en heeft vervolgens gestudeerd aan het Rock City Institute. Vandaag de dag is David door het hele land te zien met zijn band Lois & The Dirty Heroes en We've Got It, Covered. Buiten live optreden en VOTP is David werkzaam een zijn eigen bedrijf, David Duijzer.